Home : Merk : Zarges

Zarges

Aluminium oplossingen van ZARGES. A-merk voor alles op het gebied van klimmaterialen, verpakken, transporteren en speciale constructies.

Al meer dan 85 jaar zorgt ZARGES voor continue innovaties op het gebied van klimmaterialen zoals trappen, ladders, rolsteigers, speciale constructies en transport kisten en koffers. Als innovatieve koploper verbeteren zij doorlopend hun producten- en dienstenaanbod. Dit in samenspraak met hun klanten. Dit stelt hun in staat oplossingen en producten te bieden die consequent op de behoeften van de gebruikers zijn afgestemd.

Met meer dan 800 werknemers en 3 productielocaties in Europa is ZARGES dé marktleider op het gebied van klimmaterialen, verpakken, transporteren en speciale constructies van aluminium.

Op onze website vindt u een gedeelte van het productaanbod van ZARGES. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het gehele ZARGES assortiment en/of maatwerk voor uw specifieke vraagstuk.

 

Stel eenvoudig online uw ideale trap, werkplatform of brugconstructie samen

Configureer zelf eenvoudig online uw ideale trap-, werkplatform en/of brugconstructie met ZARGES CREAXESS. Na een eenmalige registratie kunt u zelf online uw ideale trap-, werkplatform en/of brugconstructie samenstellen. De intuïtieve configurator voorziet u direct van een offerte, tekening met maatvoering en 3D-model. Indien uw ontwerp geheel naar uw wens is kunt u tot slot direct uw bestelling plaatsen!

Klik op onderstaande banner om de Creaxess configurator te openen.

Contact

Bellstraat 3, 4004 JN Tiel