Home : Geschiedenis

Onze geschiedenis

Heru Nederland B.V. is sinds 1 maart 2013 een Technische Groothandel gespecialiseerd in producten en artikelen voor aan de bouw gerelateerde bedrijven.

Heru Nederland B.V. is de opvolger van Heru technische handelsonderneming BV, opgericht door Gerard van der Heide in 1984.

Heru Nederland B.V. is actief met de verkoop van bevestigingsmateriaal – elektrisch handgereedschap – diamantgereedschap – klimmateriaal – verspanend gereedschap e.d.

Heru Nederland B.V. heeft zijn assortiment uitgebreid met het leveren en adviseren van het Aco assortiment: o.a. Lijnafwatering, Pompputten, Olie/benzine afscheiders en Vetafscheiders.

Vooral is HERU bekend geworden door de Heru-inslagbeugel.

Heru Nederland B.V. levert o.a. ladders, rolsteigers en trappen. Maar ook hoogwaardige apparatuur om sleuven of gaten te maken in beton en steen. En natuurlijk al die onmisbare artikelen als bimetaal gatzagen, speedboren, bundelbandjes, spijkerclips, universele klembeugels. Kortom Heru Nederland BV heeft een ongekend en uitgebreid assortiment artikelen voor bedrijven die bij de bouw betrokken zijn.

Via mailing, die de installateur regelmatig ontvangt, worden (potentiële) klanten op de hoogte gehouden van nieuwe en verbeterde producten en speciale aanbiedingen. Zo is HERU een begrip geworden als het gaat om o.a. DIAMANT gereedschap.

Al decennia staat de naam HERU garant voor goede service, vakkennis en kwaliteitsproducten.

Contact

Bellstraat 3, 4004 JN Tiel